<

Het team

 

Carla Coenders

 

Geboren in het mooie rozendorp Lottum. Na het behalen van mijn HAVO- diploma heb ik een jaar de opleiding voor tandartsassistente gevolgd, maar het werken met en voor mensen trok me toch meer dan het assisteren aan de stoel. Vandaar ben ik dan ook gaan studeren in Eindhoven en heb daar in 1991 de HBO-opleiding CMW afgerond. Al vanaf 1990 ben ik werkzaam geweest in het sociaal cultureel werk en specifiek in het jongerenwerk. Via allerlei banen in het jongerenwerk heb ik in 2009 mijn eigen bewindvoerderskantoor opgestart.

Ik ben actief als beschermingsbewindvoerder/mentor en curator. Naast het regelmatig volgen van bijscholingen heb ik in 2016 de module levensexecuteur gevolgd. Hier is een interesse voor het erfrecht en het afwikkelen van nalatenschappen ontstaan. Dat heeft in 2019 geleid tot de start van Coenders Nalatenschap.

Het voordeel van een klein kantoor is dat er altijd sprake is van korte lijntjes en we snel op zaken kunnen inspelen. Dat zie ik als onze kracht.

 

Christianne Verhaeg

 

Geboren en getogen in Horst. Na het behalen van mijn vwo-diploma ben ik in Nijmegen Rechten gaan studeren. Na mijn afstuderen in 2009 ben teruggekomen naar het Limburgse en ben ik direct in de praktijk aan de slag gegaan. Tien jaar lang ben ik als advocate werkzaam geweest in voornamelijk de algemene praktijk. Hier heb ik op diverse rechtsgebieden ervaring opgedaan, waaronder het personen- en familierecht, arbeidsrecht, burenrecht, incasso’s en algemeen civiel recht. Ik heb zowel ervaring in het adviseren en begeleiden van cliënten als het procederen.

Hoewel het prettig is om kennis te hebben van meerdere rechtsgebieden, heb ik ervoor gekozen om me verder te specialiseren. De afgelopen jaren ben ik mij meer gaan interesseren voor het erfrecht. Een rechtsgebied waarbij niet alleen zakelijke aspecten een rol spelen, maar met name ook de menselijke kant. Dat interesseert mij, het verhaal achter het conflict of de vraag.

Bij Coenders Nalatenschap ben ik in de gelegenheid om de interesse voor het erfrecht verder te ontwikkelen, mij in te zetten voor het begeleiden en adviseren van cliënten en waar nodig procederen om tot een oplossing te komen.

Referenties